Tuesday, March 13, 2007

Hierarkisk nationalism eller samnationalism?

Försöker sätta mig in olika former av nationalism; samnationalism, hierarkisk nationalism usw. Och vilken sort som passar det nationalsocialdemokratiska arabpartiet, i dessa tider av identitetsskapande och varumärkeshysteri. Någon ideologisk ordning får det vara i ett levande parti med en nationell identitet. Gör ett nedslag i sverigesocialisternas smått infernaliska Hades.

http://fas.motpol.nu/?p=72
http://daneriksson.motpol.nu/?p=33

Konstaterar att näringshalten är ganska hög i dess förmultnade materia. Allt som sverigesocialisterna tar i tenderar att vissna eller dö. Inte udnra på det. De socialdemokratiska betonghäckarna tillåter inte sverigesocialismen att se dagens ljus. Sverigesocialismen är dömd till ett evigt liv i hades mörker.

I Koranen pratar Gud om två trädslag. Det finns ett helvetesträd, vid namnet Zaghoom, som växer i en extremt varm, mörk och rökig miljö där det stinker outhärdligt vidrigt. Ur Zaghooms grenar växer dödskallar. I detta helvete är elden mörk och rökig. Där råder det totalt mörker. Som i graven. Står det uttryckligen.

I Koranen pratar den allsmäktige också om Tuba (uttalas ungefär som Nuba, som i Lenis Nuba). Tuba däremot växer i paradiset. Tuba härstammar från Fatimahs alldeles eget hus. Anspelar på hennes efterkomma. Det finns en sura vid namn Koasar som just är till för att lovprisa Fatimah Zahra. Fatimeh var profetens dotter som ärvde en palmträdgåd/dadelodling vid namnet Fadak.

Omar (som senare blev kalif helt i strid mot profetens uttryckliga order) konfiskerade gården och kallade hennes privata egendom för muslimsk egendom. Något som tillhörde "beit-ul-maal". Enligt vissa shia-muslimska legender kommer "kalifen" Omars lik att återuppstå ur graven och brinna upp. Arabernas kalifat etablerades helt enkelt på samma orättfärdiga grund som sionisternas Israel.

Låter man den svenska dyngan multna och jäsa ostört så får man kanske världens bästa fertilisering, som man kan gödsla den nyimporterade men ack så näringsfattiga arabiska sanden med. Partiet kan därmed få den jord och de gräsrötter det såväl kan behöva för att anlägga sin fatimidiska trädgård. I bästa fornpersiska paradis-stil.

Den besvikne desillusionerade religiöst längtande storsossen Göran Greider har upprepade gånger efterlyst ny himmel och ny jord i svensk politik. Bäst att passa på innan någon annan hinner fram.

Det enda halvt lyckade experimentet med "svensk" zaghoom och "arabisk (halv)tuba" är konceptet radio Islam. Men radio Islam är en planta. Den liknar en rotfrukt; med gröna blad och rotfrukten som trivs bäst i den mörka myllan. Rotfruken har skaffat sig de "gröna" blad den behöver för att skaffa ljus. Det är endast i den tappningen som "potatisskallarna" kunnat överleva, frodas och fortleva. Livet har hittat sin väg. Ur döden.

Arabiskt Öken + Svensk Dynga = NY svensk Jord

I söndags sattes den första sättpotatisen i den nattsvarta sydsvenska myllan. Hette det i nyheterna. Lagom till nationaldagen och midsommarn ska vi, alltså de som står högre i näringshierarkin, ha färskt smakrikt potatis på matbordet. Inshallah.

Inshallah, därför att de zarathustrianska (och de nordiska) profetiorna varnade för missväxt under de yttersta dagarna och att den mat som fanns skulle sluta smaka.

NSDAP, det nationalsocialdemorkatiska arabpartiet, rekommenderar med all respekt för profetiorna och naturlagarna, således:

Hierakisk nationalism åt de iranglada fatimidiska tuba-svenskarna som kan känna smak. Samnationalism åt de västglada helvetesaraber och hades-svenskar som själva saknar smak men som kan leverera sånt som smakar smaskens. Självklart kommer det fatimistiska partiet att se som sin plikt att vattna och försvara all den nya jord partiet kommer över.

1) Hades är en plats, en undre värld, för de döda (rättfärdiga som orättfärdiga) som väntar på återuppståndelse och domens dag. De rättfärdiga hamnar i Abrahams sköte, Mecka och de orättfärdiga störtas ner i avgruden.

http://en.wikipedia.org/wiki/Hades_in_Christianity

No comments: